Femeia din viata dumneavoastra este atat de sexi incat nu va puteti controla. Incercati si iar incercati, dar degeaba, se termina prea repede. Ea incearca sa nu para dezamagita, dar isi doreste mai mult, si stiti acest lucru!

Crema PlacereDubla este o metodă modernă de reducere a sensibilității genitale la bărbați. Deoarece crema isi face efectul rapid, nu este nevoie să anticipați actul sexual cu 1 oră sau 2 înainte.

Spre deosebire de celelalte creme de intarziere a ejacularii, crema PlacereDubla nu va diminua senzatiile pe care le veti avea la nivelul penisului, veti avea aceeasi experienta sexuala placuta, pentru mai mult timp!

Nu este nevoie să luați pastile pentru perioade medii sau lungi de timp. Crema PlăcereDublă va fi folosită doar atunci când aveți nevoie. In timp veți putea controla fara nici un ajutor sensibilitatea in zona genitala, deci nu veți mai avea nevoie de produsul nostru sau de alte produse pentru a avea o viață sexuală împlinită.

Ajutorul pe care vi-l oferim este doar temporar pentru că în timp veți reuși să ajungeți la un control foarte bun al ejaculării în timpul actului amoros.

Crema PlăcereDublă este soluția inteligentă la problema ejaculării precoce.