ConfidentialitateBioelite Vert S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe placeredubla.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Bioelite Vert S.R.L. poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Bioelite Vert S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul placeredubla.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face folosind serviciul PayPal, iar placeredubla.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Toate produsele sunt ambalate in mod discret. Nu exista nici o informatie pe ambalaj care sa sugereze la ce pot fi folosite produsele cumparate.

Pentru informare si suport, va rugam sa ne contactati